Utleie

Dagens

Søk i kalenderen til høyre for å se hva vi har ledig. Grønn indikerer at hele bygget er ledig. Gult indikerer at bygget er delvis utleid. Send en forespørsel på aktuell dato/datoer og hvilke rom som kan være aktuelle for ditt arrangement.

Etasje 1

Storstuen

30-80 Personer

Ledig
Odin

10 Personer

Ledig
Våle

10 Personer

Ledig
Haugestuen

30-35 Personer

Ledig

I 1. etasje tilbyr vi 4 adskilte rom med en makskapasitet på ca 135 personer. Storstuen og Haugestuen er utstyrt med teknisk utstyr for gjennomføring av kurs/konferanse/seminar, etc.

Prestegården var alltid åpen for alle. Allmuen hadde ansvaret for den vestre delen av hovedbygningen som på 1700-tallet besto av Storstuen, Rødstuen, Blåstuen og Bispekammeret. 300 år senere, åpnes igjen deler av hovedbygningen for allmuen. På nasjonal kulturhistorisk grunn med en fantastisk ramme og atmosfære kan bygningen leies til selskap, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestunder, kurs, konferanser, seminar, kickoff, intimkonserter og møtevirksomhet. Hovedbygningen har kapasitet til 135 samtidige gjester. Storstuen har kapasitet til 30 - 100 personer. Haugestuen har kapasitet til 15 - 40 personer. Storstuen og Haugestuen har tilknytning til 2 salonger (Våle og Odin) som også kan leies til selskap, samt benyttes til møtevirksomhet. Loftstuen leies ikke ut til selskap. Oppdekk og bordplassering er fleksibelt - langbord, runde bord, T, U og E. Fra Storstuen har man direkte tilgang til en veranda på sørsiden av bygget og gressbakker med vid utsikt over Sarpsborg by. Prestegården har et storkjøkken med alt av dekketøy, porselen og glass. Bygningen omkranses av en 7,5 mål tomt. Parkeringsplass til 40 - 50 biler på eiendommen. Prisene starter fra 5000,- for dag- og kveldsarrangement, 8 000,- for selskap/dåp/konfirmasjon og 13 000,- for bryllup, avhengig av antall rom. Obligatorisk sluttvask kommer i tillegg. Vi er behjelpelige med rigging og oppdekk av bord. Duker og tøyservietter kan leies. Levering av mat skjer gjennom 3 utvalgte leverandører som leverer av ypperste kvalitet - snitter, koldtbord, fingermat/tapas og festmiddager. Alt av drikkevarer og kaker kan medbringes uten forbehold og avgifter. Avhengig av arrangementets størrelse kreves minimum 1 - 3 servitører fra Prestegården i tillegg til eventuelt egne.

Vi avholder visninger for interesserte leiere av bygget. Ta kontakt for mer informasjon, priser og for å avtale en omvisning.

Kalender

Utvalg

Ingen reservasjon

Kontaktopplysninger