Utleie

Små og store begivenheter på ærverdige Tune Prestegård

Festsalen:

maks 100 personer

Lykkehaven:

maks 35 personer

Maristuen:

maks 10 personer

Meyerstuen:

maks 10 personer

Nedenfor kan dere se en plantegning som viser byggets innredning. Send gjerne en forespørsel til: post@tuneprestegard.no på aktuell dato og hvilke rom som kan være aktuelle for ditt arrangement.

Ønsker du å leie lokale?

Nyttig informasjon

I 1. etasje tilbyr vi 4 adskilte rom med en makskapasitet på ca 185 personer. Storstuen og Lykkehaven er utstyrt med teknisk utstyr for gjennomføring av kurs/konferanse/seminar, etc.

Prestegården var alltid åpen for alle. Allmuen hadde ansvaret for den vestre delen av hovedbygningen som deler av bygget er fra 1500 og på 1700-tallet besto av Storstuen, Rødstuen, Blåstuen og Bispekammeret.

300 år senere, åpnes igjen deler av hovedbygningen for allmuen. På nasjonal kulturhistorisk grunn med en fantastisk ramme og atmosfære kan bygningen leies til selskap, dåp, konfirmasjon, bryllup, minnestunder, kurs, konferanser, seminar, kickoff, intimkonserter og møtevirksomhet.

Hovedbygningen har kapasitet til 100 samtidige gjester. Storstuen har kapasitet til 30 – 80 personer. Lykkehaven har kapasitet til 15 – 40 personer. Storstuen og Lykkehaven har tilknytning til 2 salonger (Våle og Odin) som også kan leies til selskap, samt benyttes til møtevirksomhet.

Oppdekk og bordplassering er fleksibelt – langbord, runde bord, T, U og E.

Fra Storstuen har man direkte tilgang til en veranda på sørsiden av bygget og gressbakker med vid utsikt over Sarpsborg by. Prestegården har et storkjøkken med alt av dekketøy, porselen og glass.

Bygningen omkranses av en 7,5 mål opparbeidet hage. Parkeringsplass til 40 – 50 biler på eiendommen.

Prisene starter fra kr. 6000,- for ukedag- og kveldsarrangement, kr. 10 000- for selskap/dåp/konfirmasjon (ukedager og søndag) og kr. 22 000,- for bryllup/store selskaper, avhengig av antall rom og om leien ønskes fra fredag kveld til søndag formiddag).  Obligatorisk sluttvask kommer i tillegg.

Prisene over gjelder for 2023, og prisendringer kan forekomme ved leie av lokaler lenger frem i tid.

Vi er behjelpelige med rigging og oppdekk av bord. Duker og tøyservietter kan leies.

Levering av mat skjer gjennom utvalgte leverandører som leverer av ypperste kvalitet – snitter, koldtbord, fingermat/tapas, sushi og festmiddager, men dere står også fritt til å velge mat/ha med selv. Alt av drikkevarer må kjøpes av oss. Siden vi har skjenkebevilling er det derfor ikke lov med medbragt, men har fine priser på alkohol og mineralvann.

Avhengig av arrangementets størrelse kreves minimum 1 – 3 servitører fra Prestegården (kommer i tillegg). Det er helt i orden å bruke egne servitører utover prestegårdens ansatte.

Vi avholder visninger for interesserte leiere av bygget. Ta kontakt for mer informasjon, priser og for å avtale en omvisning.

Se vårt galleri av

Våre lokaler

Book et av våre lokaler

til ditt selskap