Bryllup

Bryllup på ærverdige Tune Prestegård

Skal du booke hos oss anbefaler vi dere å komme på en uforpliktende omvisning og en prat, da det alltid dukker opp spørsmål underveis. Ta kontakt for tidspunkt enten på e-post post@tuneprestegard.no eller på telefon +47 98 99 20 00.

Se vårt galleri av

Tidligere selskap

Ønsker du å leie lokale?

Nyttig informasjon

Eiendom og leiepris

Booker du bryllup hos oss skriver vi leiekontrakt fra fredag til søndag. Fredag brukes til å rigge/dekke bord, stryke duker og pynte. Lørdag er selve festen og søndag må det ryddes ut og vaskes.

Det koster kr 22 000 å leie Prestegården for bryllup. Da inngår hele 1 etg, dvs. alle 4 stuene: Haugestua, Våle, Odin og Storstua. Det er 4 toaletter, en entre hvor vi har garderobe og kjøkken med alle fasiliteter. Tunet og hagen er stor og kan benyttes etter eget ønske.

Om sommeren setter vi ut utebord og stoler, og pynter med blomster. Flagget heises!

Opprigging

Hos oss har dere flere valg. Enten kan dere komme til ferdig rigget og dekket bord og pyntet hus, eller dere kan gjøre alt selv. De fleste velger at vi rigger, stryker duker og dekker på, og at brudeparet pynter og setter sitt preg på pyntingen. Prisene for opprigging/borddekking er som følger:

 

  • Oppdekking 0-30 personer: kr 2.000,-
  • Oppdekking 30-60 personer: kr 3.000,-
  • Oppdekking 60-90 personer: kr 4.000,-
  • Oppdekking 90+ personer: kr 5.000,-

 

Dersom dere ønsker å dekke selv kan dere låne alt av dekketøy, vaser og lysestaker gratis – det inngår i leieprisen. Duker leier vi fra et renseri og koster rundt kr 50 pr. duk, avhengig av størrelse.

Utvask

Utvask er obligatorisk og koster kr 3 000 for hele lokalet. Det eneste dere trenger å gjøre er å rydde ut tingene som er deres innen søndag klokken 11-12. Tidspunktet avhenger av om det er nytt arrangement booket på søndagen. Hvis ikke kan dere få hele dagen på dere.

Serveringspersonale

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi regner 1 serveringsdame pr 15 gjester, men dette avhenger av type selskap – blant annet om det er buffet eller bordservering og om det skal serveres alkohol. Prisen for leie av personale er kr 400 pr. time, pr. servitør.

 

Man kan også ha med egne servitører som da blir en del av teamet vårt under selskapet. Verdt å merke seg er at disse ikke kan skjenke alkohol om de ikke har bestått kurs i ansvarlig vertskap.

 

Mat

Vi har kjøkken på Prestegården, men for større arrangementer som bryllup anbefaler vi at mat bestilles. Her står dere fritt til å organisere dette selv, men vi hjelper gjerne til med det også. Vi har blant annet samarbeid med Kokkeline og Glenns selskapsmat i tillegg til Kajsas som serverer den mest fantastiske tapas buffeten – like smakfull som den er vakker.

Drikke

På Prestegården har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Vi har løst det slik at vi gir svært billige priser til bryllup, slik at det lar seg gjøre for de fleste – husets Prosecco samt rød- eller hvitvin er priset til kr. 350 pr. flaske (på restaurant ville disse kostet nærmere kr. 500).

Vi samarbeider med flere vinimportører og kan tilby et stort utvalg av drikke – alt fra rimeligere alternativer til eksklusive årgangsviner. Vår sommelier kan også hjelpe til med å velge ut passende drikke til mat og budsjett.

Vår signaturdrikk er Bringebær Spritz, ofte servert som en velkomstdrink. Denne lages av bringebærlikør fra Drøbak blandet med Prosecco, servert på isbiter og toppet med frosne bringebær. Vi har naturligvis også et rikt utvalg av alkoholfrie alternativer.

I forhold til drikken velger noen å stå for hele gildet selv, andre ønsker at gjestene får velkomst og drikke til maten, men selv betaler det de vil ha i baren etter middag. Det går også fint å gi gjestene bonger til bruk under middagen og at de betaler resten selv. Her er det mange muligheter. Vi tar vipps og kort.

En annen mulighet er å benytte seg av drikkepakke. Dette er forutsigbart for arrangøren, og det er fri drikke gjennom hele kvelden. Kr 200 for velkomst Prosecco. Kr 300 for vin, øl, cider, alkoholfrie varianter til middag, og fri bar kr 300. Ønsker dere fri drikke hele kvelden blir det da en kuvertpris på kr 800, eller om dere ønsker deler av pakken, og dropper f.eks fri bar og lar gjestene stå for drinker vil kuvertprisen ligge på kr 500.

Fasiliteter

Vi har blant annet prosjektor, flatscreen, mixebord, to Boose høytalere med mulighet for Bluetooth tilgang (f.eks. fra telefon), to mikrofoner og elektrisk piano som kan flyttes etter behov. Dette er inkludert i leieprisen.

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte bryllupet. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Betaling

Ved signert kontrakt bes et depositum på kr. 10 000 innbetalt til oss. Etter endt bryllup sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask, dukleie, serveringspersonell og medgått drikke.

Book et av våre lokaler

til ditt bryllup

Tune Prestegård ligger sentralt plassert med kort vei til E6 rundt en times kjøring fra Oslo. Er du fra Follo, Drøbak, Oslo, Moss, Sarpsborg eller Fredrikstad kan våre lokaler være et flott alternativ for ditt arrangement.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer