Bryllup

Bryllup på ærverdige Tune Prestegård

Skal du booke hos oss anbefaler vi dere å komme på en uforpliktende omvisning og en prat, da det alltid dukker opp spørsmål underveis. Ta kontakt for tidspunkt enten på e-post hilde.toftner@tuneprestegard.no eller på telefon +47 90 62 48 27

Se vårt galleri av

Tidligere selskap

Ønsker du å leie lokale?

Nyttig informasjon

Leiepris

Booker du bryllup hos oss skriver vi leiekontrakt fra fredag kl. 18:00 til søndag kl. 12:00. Inkludert i leieprisen er oppdekking og pynting av lokalet samt utvask. 

  • 0-30 personer: kr 31.000,-
  • 30-60 personer: kr 33.000,-
  • Oppdekking 60-80 personer: kr 35.000,-
Serveringspersonale

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi har 1 serveringsperson pr 15 gjester og en hovmester i tillegg. Prisen for leie av personale er kr 480 pr. time, pr. servitør.

Mat

Vi har kjøkken på Prestegården, men for større arrangementer som bryllup anbefaler vi at mat bestilles. Her står dere fritt til å organisere dette selv, men vi hjelper gjerne til med det også. Vi har blant annet samarbeid med Kokkeline, Glenns selskapsmat og Henry’s som leverer nydelig mat – like smakfull som den er vakker.

Drikke

På Prestegården har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Vi serverer husets viner og alkoholfri drikke. Vi har en velutstyrt bar. 

Fasiliteter

Vi har blant annet 2 store TV-skjermer, mixebord, to Boose høytalere med mulighet for Bluetooth tilgang (f.eks. fra telefon), to mikrofoner, elektrisk piano og piano som kan flyttes etter behov. Dette er inkludert i leieprisen

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte bryllupet. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Betaling

Ved signert kontrakt bes et forskudd på halve leieprisen innbetalt til oss. Etter endt bryllup sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask,  serveringspersonell og medgått drikke.