Konfirmasjon / dåp /jubileum

Konfirmasjon, dåp eller jubileum på ærverdige Tune Prestegård

Skal du booke hos oss anbefaler vi dere å komme på en uforpliktende omvisning og en prat, da det alltid dukker opp spørsmål underveis. Ta kontakt for tidspunkt enten på e-post hilde@tuneprestegard.no eller på telefon +47 98 99 20 00.

Se vårt galleri av

Tidligere selskaper

Ønsker du å leie lokale?

Nyttig informasjon

Leiepris
  • 0-30 personer: kr 13.000,-
  • 30-60 personer: kr 14.000,-
  • 60-80 personer: kr 15.000,-

Dette inkluderer leie, oppdekking, utvask, duker, blomster, stearinlys og servietter. (Vi har andre priser i ukedagene. Ta kontakt for pris)

Serveringspersonale

Vi har eget serveringspersonale som tar dere imot, serverer, rydder og vasker opp. De passer på at selskapet går smertefritt og yter service til dere og gjestene. Vi regner 1 serveringsperson pr 15 gjester. Prisen for leie av personale er kr 480 pr. time, pr. servitør.

Mat

Vi har kjøkken på Prestegården, men for større arrangementer med mange gjester anbefaler vi at mat bestilles. Her står dere fritt til å organisere dette selv, men vi hjelper gjerne til med det også. Vi har blant annet samarbeid med Kokkeline og Glenns selskapsmat i tillegg til Kajsas som serverer den mest fantastiske tapas buffeten – like smakfull som den er vakker.

Drikke

På Prestegården har vi skjenkebevilling så det er derfor ikke anledning til å ta med egen drikke. Gjeldene priser i henhold til prisliste.

Fasiliteter

Vi har blant annet 2 stk storskjermer, mixebord, to Boose høytalere med mulighet for Bluetooth tilgang (f.eks. fra telefon), to mikrofoner, elektrisk piano og piano som kan flyttes etter behov. Dette er inkludert i leieprisen.

Bestilling

Ønsker du å bestille selskap hos oss ber vi gjerne inn til en felles omvisning hvor vi kan se på hvordan vi kan lage det perfekte seslskapet. Jeg er også tilgjengelig på telefon eller e-post og hjelper til med videre planlegging og spørsmål underveis.

Betaling

Ved signert kontrakt bes et forskudd på halve leieprisen innbetalt til oss.
Etter endt selskap sendes faktura på leie, opprigging/borddekking, utvask, dukleie,
serveringspersonell og medgått drikke.

Book et av våre lokaler

til konfirmasjon eller dåp

Tune Prestegård ligger sentralt plassert med kort vei til E6 rundt en times kjøring fra Oslo. Er du fra Follo, Drøbak, Oslo, Moss, Sarpsborg eller Fredrikstad kan våre lokaler være et flott alternativ for ditt arrangement.